27 maja 2013 19:11 | Aktualności

Przed nami Wielkie Wydarzenie - Dzień Dziecka tuż tuż...

Nawet nie zauważyliśmy, jak wielkimi krokami zbliżyło się Święto naszych Najmłodszych Milusińskich! A przecież już za pięć dni będziemy się wspólnie bawić na naszym barnimskim boisku - zbliża się Dzień Dziecka!

kidsbanner.png

Organizatorzy imprezy - Parafialny Zespół Caritas Barnimie, Ludowy Klub Sportowy i Rada Sołecka Barnimia serdecznie zapraszają na ten szczególny dzień...dzień, w którym wszystko się zdarzyć może! A już dzisiaj wiemy, że w tym dniu każde Dziecko, które przyjdzie na Festyn będzie uśmiechnięte i będzie sie dobrze bawiło!

wlasciwy_plakat.jpgJak co roku nie zawiedziecie się Państwo ilością atrakcji, jakie będą czekały na Maluchy, Starszaki i Młodzież... czyli dla każdego będzie coś miłego!

To, że najpiękniejsze dmuchane zamki w gminie i powiecie, są na Dzień Dziecka w Barnimiu - to wie każde dziecko. Na tych kolorowych budowlach  wspaniale bawią się najmłodsi i trochę starsi... oczywiście zamki będą także i w tym roku!

Ale co to byłby za Festyn, gdyby swoich umiejętności nie zaprezentowali nasi "wspaniali mężczyźni w mundurach" - w tym roku jeśli tylko przyjdziecie Państwo na boisko, będziecie Gośćmi policjantów i strażaków z Komend Powiatowych w Choszcznie.

enginebanner.jpg

Szykuje się pełen profesjonalizm - każdy będzie miał okazję poznać sprzęt, na którym pracują nasi obrońcy ładu i porządku!

A co powiecie Państwo na paradę "zawodowych rozśmieszaczy" - czyli prawdziwy pokaz sztuczek klaunów... aż z Wrocławia? Szykuje sie naprawdę radosne popołudnie!

5802993944_da13ef81a8_z.jpgduzy_zamek1.jpg

Oczywiście na takiej imprezie nie może zabraknąć meczu piłkarskiego naszej drużyny Świt Barnimie..., na 100% każda osóbka i troszkę starsza osoba będzie mogła zaśpiewać na prawdziwej scenie - przygotowaliśmy wieczorne KARAOKE.

I pewnie myślicie Państwo, że to już wszystkie atrakcje, które na Was czekają... NIEPRAWDA!

Szykujemy coś, czego jeszcze w Barnimiu nie było!

tankinthedustfacebookcovertimelinebannerforfb.jpg

Będziecie Państwo mogli zobaczyć prawdziwy czołg! I to nie będzie opowieść o tym, jak rozpętałem III wojnę światową! Do naszego Barnimia trafi prawdziwy wojskowy desant ... każde Dziecko bedzie miało okazję poznać prawdziwy sprzęt naszej armii.

Szykuje się naprawdę dzień pełen emocji i wrażeń!

Mamy nadzieję, że odwiedzicie nas Państwo w najbliższą niedzielę, serdecznie zapraszamy! Na pewno wszyscy będziecie uśmiechnięci i zadowoleni, tym bardziej że na każdego czeka moc niespodzianek (także, tych o których tutaj nie mówiliśmy!).

Do zobaczenia!

children_banner2.jpg