10 grudnia 2014 05:25 | Aktualności

Ho! Ho! Ho! Rozpoczął się Magiczny Czas świątecznych wizyt u grzecznych Dzieci...

Nie wiadomo kiedy minął ten czas! Przez cały rok wszyscy chodzimy do pracy, chodzimy do szkoły i przedszkola (to też jest praca...), załatwiamy różne ważne rzeczy.... Aż tu, raptem okazuje się, że to już za kilka dni będą Święta! Ten piękny, Magiczny Czas, kiedy wszystko się może zdarzyć...można na przykład spotkać uśmiechniętego, ubranego w czerwony strój Mikołaja!

997santa_claus.jpg

Nasze kochane Maluchy, nawet jak nic nie mówią, to i tak "w głębi swoich serduszek" czekają przez cały rok na ten wyjątkowy świąteczny okres, czas radości i prezentów, czas Świętego Mikołaja.

img_3880.jpgimg_3884.jpgimg_3902.jpgimg_3888.jpg

W tym roku, 7 grudnia, nasz Caritas zaprosił bardzo Specjalnego Gościa...nasze Kościoły i Kaplice odwiedził  Mikołaj, który swoją wizytą i przywiezionymi prezentami sprawił wspaniałą niespodziankę dla każdego Dziecka. A Milusińscy bardzo się ucieszyli z tych odwiedzin i gorąco powitali Gościa! Bo przecież czy jesteśmy starsi, czy mamy jeszcze mało lat, to i tak każdy z nas wierzy w moc świątecznej magii i upragniony czas prezentów!

img_3892.jpgimg_3886.jpgimg_3885.jpgimg_3879.jpg

A nasz kochany Mikołaj, pomimo natłoku pracy, znalazł także czas aby odwiedzić chorego Aleksandra i obdarować go wspaniałą paczką pełną pysznych słodkości.

Dziękujemy Mikołaju i wierzymy, że spotkamy się już za rok!

santacares.jpg

Aha, jest jeszcze pewna informacja dla wszystkich grzecznych Dzieci... kliknijcie proszę moje zdjęcie poniżej i przeczytajcie wiadomość do Was!

osantaclaus_800x400.jpg

Przeczytano: 654 razy. Wydrukuj|Poleć znajomemu|Do góry